Societat

Sant Andreu de llavaneres

El servei de menjador per a la gent gran s'amplia

El servei de menjador del casal de la gent gran de Llavaneres s'ampliarà aquest 2011 i servirà dinars de dilluns a diumenge, ampliant d'aquesta manera el servei els caps de setmana. Una decisió que s'ha pres des de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per donar resposta a les peticions que havien arribat en aquesta línia per part de persones ancianes del poble.

El servei de menjador que s'ofereix de dilluns a divendres es realitza al casal de la gent gran, mentre que l'ampliació als dissabtes i diumenges es farà a el casal familiar de Llavaneres.

El preu del menú diari, que es mantindrà inalterat els caps de setmana, és de quatre euros per persona. L'any passat és van servir 4.080 menús al menjador del casal de la gent gran, que va ser utilitzat per una mitjana de 17 persones cada dia. El servei també s'ofereix durant dates festives com ara els dies de Nadal. L'Ajuntament ha adreçat una carta a tot el col·lectiu de gent gran de Llavaneres donant a conèixer l'ampliació del servei i en què es demana que les persones interessades a gaudir-ne ho comuniquin a la regidoria de Benestar Social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.