Societat

Restablert el trànsit ferroviari entre el Clot i Sant Andreu Comtal

La R2 Nord i la línia Barcelona-Portbou han acumulat retards de fins a 30 minuts al llarg del matí

La pluja ha obligat a tallar la circulació de trens entre les dues estacions barcelonines

El trànsit ferroviari entre les estacions del Clot i Sant Andreu Comtal ha quedat tallat aquest dimarts al migdia per l'acumulació d'aigua a les vies a causa dels forts xàfecs que han caigut a Barcelona. Aquesta incidència ha afectat els serveis de Rodalies de la línia R2 Nord (Aeroport- Maçanet Maçanes per Granollers Centre) i als trens Regionals de l'R11 (Barcelona - Girona - Portbou). La incidència ha quedat resolta cap a les 16h de la tarda.

En totes dues línies de la R2, s'han acumulat retards superiors als 30 minuts, Adif ha mobilitzat personal i maquinària per evacuar l'aigua acumulada a la via i poder restablir aviat la circulació.

Per evitar els efectes de la línia R2 Nord de l'Aeroport a Maçanet-Massanes per Granollers Centre, entre l'aeroport i l'estació de França els viatgers han disposat del servei de metro per enllaçar amb Sant Andreu Comtal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.