Societat

successos

Dos homes atraquen una oficina bancària a Tàrrega armats amb ganivets

Els Mossos van desmuntar a primera hora de la tarda el dispositiu de control de les entrades i sortides de Tàrrega per localitzar els dos atracadors que ahir al matí van assaltar una oficina d'Unnim al centre de Tàrrega.

Els dos homes van entrar a les onze del matí a l'oficina, que es trob a l'avinguda de Catalunya, i van intimidar el personal de l'entitat bancària amb armes blanques, segons van informar fonts del a investigació. Cap treballador va resultar el ferit. Els atracadors van agafar els diners i van fugir.

La policia va muntar ràpidament un dispositiu de control als accessos de la població però els lladres no van ser localitzats. Ara la investigació continua oberta i els Mossos investiguen diversos indicis per localitzar-los i detenir-los.

Dos lladres detinguts a Lleida

D'altra banda, la matinada d'ahir la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dos lladres que havien robat en un establiment i intentaven obrir-ne un altre al barri de la Mariola. La patrulla va rebre l'avís que uns veïns havien vist quatre persones forçant l'entrada d'una botiga. Quan els agents van arribar els lladres ja no hi eren, però van veure poc després dos individus sospitosos a la plaça de l'Exèrcit. Els van seguir i van veure que al carrer dels Templers, a l'altura del passeig de Ronda, llençaven sota un vehicle estacionat dos capses que portaven a les mans. Davant això, els agents els van identificar i van comprovar que les capses hi havia dos pantalles de DVD i portaven etiquetes d'una empresa de paqueteria. Amb aquestes dades, els agents van localitzar les oficines d'una gestoria situada al carrer Acadèmia, que tenien una finestra forçada i oberta. Tot seguit, el propietari els va confirmar que li havien sostret els dos paquets amb les pantalles DVD i també un ordinador portàtil. Davant aquests fets els agents van detenir els joves, de 21 i 16 anys i de nacionalitat espanyola, per un presumpte robatori en un establiment, i ara investiguen si també són els autors de la temptativa de robatori a l'establiment del carrer Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.