Societat

energia

Les nuclears han de revisar la seguretat en quatre mesos

Els responsables de les centrals nuclears de Vandellòs, Ascó i Cofrents, així com els de la resta de l'Estat, hauran d'entregar els nous informes de seguretat –adaptats a les condicions de l'accident de Fukushima– abans del 30 de setembre. Abans del 15 d'agost, però, les nuclears hauran de presentar al Consell de Seguretat Nuclear (CSN) un primer informe preliminar, segons va detallar ahir el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, en la sessió de control al Senat.

El primer informe inclourà una revisió de les condicions de seguretat de les centrals en risc d'accidents naturals com terratrèmols, inundacions o tsunamis. Miguel Sebastian va detallar que, en principi, cap central espanyola està en situació de risc per aquest tipus de fenòmens. La segona fase de la revisió, que s'ha de presentar abans del 30 de setembre, haurà de detallar les mesures de seguretat de les nuclears en accidents aeris, sabotatges i accidents terroristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.