Festes populars i fires

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre)

Litterarum

Literatura dalt dels escenaris

Tot i la dificultat per definir exactament què és un espectacle literari, la fira de Móra d'Ebre dedicada a promocionar aquests muntatges entre programadors professionals creix any rere any en quantitat i, sobretot, en qualitat. En aquesta edició s'hi presentaran divuit espectacles, entre els quals s'ha de destacar el recital musicat Jo sé estimar, d'Emma Vilarasau i Xavier Bosch; el Manual inacabat, de Joan Martorell i Elena Gadel, i Bladé: exili, vida i terra, el recital musicat de Cinta Massip i Toti Soler en record de l'escriptor de Benissanet. El certamen també promociona la literatura ebrenca en el seu format original a través de la VIII Fira del Llibre Ebrenc, que reuneix editorials, llibreries i també escriptors: una cinquantena ja hi han confirmat la seva assistència. Tot plegat es complementa amb debats, taules rodones, presentacions de llibres, activitats per a la canalla...

Del 3 al 5 de juny. A la plaça de la Cultura, dia 4, de 10.00 a 14.00 h, i dia 5, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h. Espectacles a la Llanterna Teatre Municipal, la Biblioteca Comarcal, l'Escola de Música i Dansa, la sala La Democràcia i Bassa, La Papereria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.