Societat

Un home pateix cremades de primer i segon grau al braç en un incendi a Arenys de Munt

Els fets han tingut lloc a dins d'un restaurant a la plaça de l'Església

Un altre foc en un bar de Sitges provoca els desallotjament de sis veins

Un home de 32 anys ha hagut de ser atès a l'Hospital de Mataró amb cremades de primer i segon grau al braç a causa de l'incendi que ha tingut lloc aquesta nit de dilluns a dins d'un restaurant d'Arenys de Munt (Maresme). Els fets han tingut lloc a un quart i mig de deu de la nit al número 4 de la plaça de l'Església. Dues dotacions de Bombers s'hi van adreçar i a tres quarts de deu ja donaven el foc per controlat.

Incendi en un bar de Sitges

Sis veïns de Sitges han hagut de ser desallotjats dels seus domicilis aquesta matinada de dimarts a causa de l'incendi que hi ha hagut a dins d'un bar del municipi. Els fets han tingut lloc cap a les dues de la matinada al número 45 del carrer Sant Josep.

Quatre dotacions dels Bombers –tres del parc de Vilanova i la Geltrú i una del de Gavà– han intervingut en l'incident. Cap a dos quarts de tres de la matinada el foc ja es donava per controlat.

El foc ha cremat tota la part elèctrica i ha afectat la barra del bar. El fum ha afectat els tres pisos que hi ha sobre el local, fet pel qual s'han desallotjat els sis veïns que hi havia de manera preventiva. Els Bombers no reporten ferits.

Els veïns han passat la nit a casa de familiars a l'espera que un tècnic faci una revisió de l'edifici perquè determini si hi ha afectacions estructurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.