Societat

La Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència de la Marina Alta reclama més atenció

tL'organització tanca el curs amb una manifestació per reclamar millores en l'atenció a les persones amb discapacitat

La Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència de la Marina Alta ha estat molt activa el que va de 2011 i abans del parèntesi estiuenc, l'organització volia tornar a recordar a la societat de la comarca que la Llei de Dependència continua amb una mala aplicació i alhora volien conscienciar de les mancances sociosanitàries que existeixen a la Marina Alta al respecte i és per això que han convocat una manifestació.

Un dels portaveus de la Plataforma, Josep Vidal, assegurava que els integrants “continuarem mobilitzant-nos fins que la gent en discapacitat de la Marina Alta aconseguisca els recursos que manquen en tota la comarca”. Entre les mancances que es pateixen a la Marina Alta es troba la falta d'una àrea sociosanitària a la Pedrera; la falta d'ampliació del Raquel Payà; la falta habitatges tutelats i de programes d'inserció laboral, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.