Societat

ARTIC lliura els premis anuals a l'Hort de Trènor de Torrent

Quatre organitzacions cíviques i solidàries han estat les distingides amb aquest guardó

S'hi realitza l'acte amb motiu de la diada mundial contra l'abús de les drogues

L'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca (ARTIC), ha lliurat els seus guardons anuals a quatre institucions cíviques i socials, que ha considerat com a dipositàries d'aquestos premis que subratllen el bon fer d'institucions, grups i entitats que destaquen per la seua inclinació a favor de la recuperació dels malalts alcohòlics.

Es tracta d'institucions que donen exemple personal o corporatiu i que tracen un camí transitable de solidaritat, compromís social, vida sana i pensament polièdric.

En aquesta ocasió s'ha distingit l'associació Imagina't un altre món de Quart de Poblet per saber donar alternatives d'oci i temps lliure als més joves i per mostrar un camí lliure de drogues als joves d'aquesta localitat.

També ha rebut el guardó al compromís social, la Llar sant Martí de Porres, per la seua tasca en benefici dels més desprotegits i en favor d'una vida digna.

El tercer guardó atorgat, porta l'epígraf subratllada d'una trajectòria social i cultural i, en aquesta ocasió, ha recaigut sobre la Fundació Horta Sud, per saber interpretar les necessitats associatives i afavorir la comunicació entre elles.

Finalment, l'associació Nova Terra, ha estat distingida en l'àmbit de la integració laboral, pel seu compromís amb les persones amb risc d'exclusió a causa de la precarietat laboral.

Orxata per a tots

Pere Rossell

En acabant l'acte de lliurament dels premis ARTIC, l'associació patrocinadora, ha servit una orxata per a tots els assistents, encara que no tots van restar en aquest acte que completa l'activitat. Nombrosos polítics de la Corporació, van abandonar a les 21 hores en punt, les instal·lacions de l'Hort de Trènor, lloc en que s'ha tornat a celebrar l'entrega d'aquestos prestigiosos guardons ciutadans que fan els 11 anys d'existència. Desconeixem les raons que van obligar els regidors populars a abandonar amb tanta rapidesa l'acte, però fos com fos, aquesta actitud, sobta sobremanera, quan el costum habitual és, prendre part del moment social que representa.

Així doncs, amb l'absència dels representants polítics que ostenten la majoria, els presents, van poder compartir experiències, van saludar els coneguts i les novelles amistats i van intercanviar opinions sobre aquest o aquell altre tema. Llàstima que aquests polítics torrentins, prioritzen un altre acte per sobre el goig de compartir amb els presents.

S'omplen la boca de lloances als alcohòlics rehabilitats, aprofiten els serveis que la sanitat pública bandeja, però marxen a la primera de canvi a algun altre indret del poble o ves a saber a quina reunió partidària convocada. Les palmadetes a l'esquena han de tenir la seua correlació amb l'actitud. O és que seran al·lèrgics a l'orxata?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Roquetes reunirà xefs de renom al certamen GastroCaça que farà a l’octubre

Barcelona
Societat

Mor Vicenç Prats Bagué, el carnisser de Palamós que filmava i tocava el violí

SOCIETAT

Quinze consultes més quan s’ampliï el CAP de Can Gibert

girona
canvi climàtic

‘Beryl’ toca terra com a huracà de categoria 1 prop de la costa de Texas

barcelona
SOCIETAT

Comencen setze mesos de treballs del corredor ràpid entre Salt i Girona

SALT / Girona
educació

El retard en les adjudicacions desperta protestes dels sindicats i Educació diu que és “un problema tècnic”

barcelona
Medi AMbient

Mataró descobreix els entorns amb 10 itineraris per anar a peu o amb bicicleta

Mataró
SALUT

Un nou servei escurça l’estada dels nounats a l’Hospital de Can Ruti

Badalona

Dos de cada tres desplaçaments a l’àrea de Barcelona són amb mitjans sostenibles

Barcelona