Societat

Excel·lent assistència de puntaires a la trobada de Bellreguard

L'aplec preveia exhibició, mostra i venda de randes realitzades amb boixets.

Més de 500 persones van acudir a aquesta trobada que s'hi celebrava a la platja del poble

Prop de cinc-centes persones es van donar cita el passat dissabte en la platja de Bellreguard per gaudir de la Trobada de Boixets que, aquest any, celebrava la sisena edició. L'Associació de Dones de Bellreguard va estar una vegada més l'encarregada d'organitzar aquest encontre en el que ha col·laborat l'Ajuntament i que ha reunit aficionats de tot el País Valencià.

Representants del consistori municipal van recórrer les taules i cadires que es van disposar al llarg del Passeig i en les que es van asseure les puntaires de boixets per fer una demostració del seu treball i per compartir bones pràctiques i algunes plantilles. Així mateix, van visitar les parades en les que es podia adquirir tot tipus de material artesanal.

Junt als llocs d'exhibició i de venda, també es va obrir al públic una mostra dels millors treballs. L'exposició es va instal·lar en la mateixa Oficina de Turisme i va despertar la curiositat dels visitants.

Tant l'organització com el públic assistent van fer un balanç positiu d'aquest encontre que, esperen, torne a reunir a tanta gent en la seua pròxima edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.