Societat

La taxa de delictes a Ontinyent es inferior a la meitat de la del País Valencià

La xifra ha estat presentada en conferència de premsa pel sotsdelegat del govern

Ontinyent és una ciutat segura, com demostra el fet que la taxa de criminalitat a la població es inferior a la meitat de la que es registra al conjunt del País Valencià.

És la principal conclusió que s'ha fet pública per part del Sotsdelegat del Govern, Luis Felipe Martínez, després d'assistir a la reunió de la Junta de Seguretat Local que tenia lloc a l'Ajuntament.

Quant a la situació de la seguretat a Ontinyent, Martínez destacava que la taxa de criminalitat a la ciutat és de 26 delictes i faltes per cada 1.000 habitants, xifra que contrasta amb els 52 per 1.000 del conjunt de l'estat i el 54 per 1.000 de tot el País Valencià, una xifra que situa a la ciutat en una taxa de criminalitat més pròpia d'un poble menut que d'una localitat del seu volum de població. Altra dada significativa és la davallada del 5'1% de total de delictes i faltes en 2011 respecte a 2010, el que demostra que la delinqüència no sols esta continguda sinò que baixa, qüestió aquesta que, en opinió del sotsdelegat del govern, “ és una molt bona noticia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.