Societat

SUCCESSOS

Recuperen 4 tractors sostrets al Baix Camp

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir tres persones acusades de la sostracció de quatre tractors agrícoles, robatoris que es van produir entre el mes de juny i mitjan juliol a tres masies de la Selva del Camp (Baix Camp).

Segons va informar ahir la policia, els sospitosos són tres homes de nacionalitat estrangera que tenen entre 29 i 31 anys, un dels quals és veí de la Selva del Camp. Els Mossos van detallar que gràcies a la col·laboració dels pagesos del municipi, entre el 25 de juny i el 22 de juliol, es van poder recuperar els quatre tractors. Un dels vehicles va estar amagat durant uns quinze dies en un mas de Reus molt a prop del municipi, i els altres tres eren amagats entre els avellaners d'un mas abandonat, de molt difícil accés, també proper al poble.

Els investigadors, finalment, i també de resultes de la col·laboració dels vigilants de la Selva del Camp, segons van assenyalar fonts policials, van poder identificar i detenir els tres sospitosos dels robatoris. La policia va explicar que continua les investigacions i que no descarta més detencions.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.