Monogràfics

TORREDEMBARRA (Tarragonès)

Vidi Tapes

Tapes maridades

Estrelles de calamarsets, farcellets de mar o mousse de tonyina. Darrere aquests suggeridors noms s'amaguen tres de les tapes que formen part de Vidi Tapes: una ruta per vint-i-set establiments de la Torre que serviran tastets maridats amb vins i caves. Les persones interessades en la ruta podran guiar-se amb els llibrets que s'han editat, que inclouen informació sobre els locals participants, les vint-i-set tapes que s'hi poden degustar i el vi o el cava que s'ofereix. A més, cada establiment on es faci una degustació segellarà el llibret i els deu primers participants que acabin la ruta seran obsequiats amb una visita a la Vinícola de Nulles i un lot de productes. Els participants també podran votar la tapa més marinera i la més simpàtica.

La ruta Vidi Tapes se celebra per primera vegada coincidint amb la festa major de Santa Rosalia, amb la voluntat de fomentar la cultura gastronòmica i del vi. Pel que fa als actes festius, s'ha de destacar l'estrena del Ball de Cercolets infantil, amb una trobada de balls de cercolets i el 15è aniversari de la colla infantil dels Nois de la Torre, que oferiran una cercavila acompanyats d'altres colles.

Del 2 a l'11 de setembre. A 27 establiments. Tapa i copa de vi, 2,50 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.