Societat

Aixequen un castell al cim de l'Albera pel rodatge d'un espot publicitari

L'anunci, al qual va participar la colla dels Angelets del Vallespir, és una iniciativa de la marca de roba Commando Sudiste i es podrà veure per internet al desembre

La colla castellera dels Angelets del Vallespir va participar aquest diumenge passat al rodatge d'un espot publicitari aixecant un castell a la cresta de l'Albera. L'espot, realitzat per Nicolas Renier, ha estat encarregat per la marca de roba Commando Sudiste. El guió de l'espot es basa en el recorregut d'una pilota, llançada des de Biarritz, que anirà passant per les cultures basca, occitana, catalana i corsa. El pas per cada un d'aquests territoris s'il·lustra amb activitats esportives o culturals característiques d'aquestes cultures, com són la cesta punta, al País Basc, els tornejos en barca a Occitània, o els castells i la sardana en terres catalanes. En l'espot final, que durarà entre tres i quatre minuts, hi apareixeran una trentena d'activitats culturals i esportives diferents. La marca Commando Sudiste té actualment una botiga a Montpeller i es comercialitza per internet. Sébastien Alibert, responsable de la marca, explica que l'empresa aposta per un estil d'espots publicitaris diferents; l'anunci precedent (que es pot veure a l'espai web de la marca) va ser rodat en occità, i en el que s'està rodant ara es vol posar l'accent sobre l'amistat i la solidaritat entre cultures i pràctiques esportives diferents. L'anunci es podrà veure al portal web de Commando Sudiste al mes de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’estat aprovarà la setmana vinent la construcció de dues noves dessalinitzadores

Barcelona

Investigadors de l’Hospital de Sant Pau descobreixen un nou gen que causa ELA

Barcelona
estatS UNITS

Desenes de milers d’evacuats per incendis al nord de Califòrnia

BARCELONA
MEDI AMBIENT

Crida ciutadana a inventariar la biodiversitat del litoral metropolità

Barcelona

Gairebé 6,3 milions en infraestructures vinculades al cicle de l’aigua a Amer

AMER

CATSA invertirà a Girona més de 300.000 euros per millorar la xarxa d’aigua

girona
llengua

Només el 3% de les escoles de les Illes s’adhereixen al pla per reduir català

barcelona

El govern dona la raó a Susqueda en el contenciós amb Osor pel Santuari del Coll

SUSQUEDA
canvi climàtic

‘Beryl’ arriba a Gran Caiman després d’afeblir-se a la categoria 3

barcelona