Societat

El Tio de la Porra obre les festes de Bellreguard

Més de 30 Tios de la Porra, dirigits pel cap de la banda i acompanyat pels pedacets, han recorregut amb la seua particular marxa els carrers del poble convidant els xiquets i xiquetes a seguir-los.

Aquest mític personatge, de nas gran i ulleres negres, ha arribat puntual a les seues cites. Primer ha segut el torn de l'Escoleta, on els més menudets l'esperaven amb nerviosisme. Des d'ací, tot un seguici de xiquets i xiquetes s'han incorporat a la cua de la banda. A continuació, s'han dirigit cap a l'Institut. La revolució ha arribat a les aules dels joves que, amb la mateixa il·lusió, han esperat que els llençaren llepolies.

Tot seguit, grans i menuts han seguit aquests peculiars personatges fins l'Escola de Primària. Quan ja s'escoltaven els tambors des de ben lluny, tots i totes esperaven impacients l'arribada del Tio de la Porra. Classe per classe, han anat recorrent el centre per treure els xiquets de l'escola.

Aquest any, i com a novetat, a la banda del Tio de la Porra, als pedacets i als xiquets i xiquetes els esperava una “globotà” en la Casa de la Cultura. Desprès de la lectura del Pregó de festa per part del xiquet guanyador del concurs de redacció. El so de centenars de globus ha ressonat en la Plaça per anunciar, que Bellreguard es troba celebrant els dies grans de la seua festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.