Societat
Sant Julià de Ramis
Desè Concurs de Plats Cuinats amb Bolets
La segona jornada de la dotzena Diada del Bolet de Sant Julià de Ramis se centra avui en la desena edició del concurs de plats cuinats que se celebra a partir del migdia, adreçada a persones no professionals del món de l'hostaleria. Al matí es poden visitar les parades i tallers creatius, i seguir les activitats per a la mainada de la sisena Fira del Bolet al centre cívic. Ahir va tenir lloc el concurs de caçar bolets i, entre la tarda i la nit, es va inaugurar la mostra i es van fer tastets dels plats amb el bolet com a base.
D.v. / Foto: Click art foto
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.