Societat

La pluja causa problemes a la línia 4 del metro

L'estació de Passeig de Gràcia ha estat tancada durant més de dues hores

L'avaria d'un tren a Mercat Nou obliga a interrompre la circulació a la L1 durant quinze minuts

Les intenses pluges que han caigut a Barcelona aquest dilluns han deixat inutilitzada la parada de la línia 4 del metro a Passeig de Gràcia, a Barcelona. L'acumulació d'aigua ha forçat a tancar la parada cap a dos quarts de trest d'aquest migdia, per la qual cosa els trens que circulaven per aquesta línia no s'hi aturaven. Cap a les cinc de la tarda s'ha pogut reobrir l'estació, que ha recuperat el seu servei habitual. Segons TMB, la incidència a Passeig de Gràcia no afectat les parades de les línies L2 i L3.

Per una altra banda, l'avaria d'un tren a l'estació de Mercat Nou ha obligat a tallar el servei de la línia 1 poc abans de les tres de la tarda durant quinze minuts. TMB ha desvinculat la incidència de les pluges. A partir de les 14:55 hores, el servei s'ha restablert a tota la línia 1 excepte al tram comprès entre les estacions de Santa Eulàlia i la Plaça de Sants. Finalment, poc després de dos quarts de quatre, s'ha tornat a obrir tota la línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.