Festes populars i fires

ALCANAR (Montsià)

XVIII Jornades Gastronòmiques dels Cítrics i les Galeres

Ben avinguts

Llagostins cruixents amb caramel de taronja, llom de lluç de palangre amb crema de galeres, tortel·lini gegants de crustacis amb crema de galera i cruixent de carxofa o plum-cake amb cítrics confitats i sorbet de xocolata negra són alguns dels plats que setze restaurants d'Alcanar, de les Cases d'Alcanar i d'Alcanar platja oferiran en els menús de les jornades gastronòmiques. La voluntat és donar a conèixer els productes de qualitat que es produeixen al municipi i fer-ho a través d'unes receptes amb arrels tradicionals, però també innovadores i atractives que configuraran uns menús on seran presents les galeres i els cítrics. Alguns d'aquests menús inclouen vi de la DO Terra Alta. El gastrònom Pep Sala va ser l'encarregat de donar el tret de sortida a les jornades.

De l'1 a l'11 de desembre. A 16 restaurants del municipi. Preus dels menús, entre 15 i 37 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.