Societat

L'Ajuntament de Tavernes signa un conveni amb els escoltes Valldigna

L'agrupació realitza un munt d'activitats amb els joves del municipi durant tot l'any

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la presidenta de l'Agrupament Escolta Valldigna, Ana Cordo Bono, han signat en les dependències municipals un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. El document preveu la concessió d'una subvenció per al foment d'activitats i projectes de programes educatius i mediambientals d'àmbit local.

L'alcalde ha manifestat la satisfacció de l'Ajuntament per la firma del conveni amb una entitat que es caracteritza per la tasca formativa i integradora entre els joves vallers, així com per la participació en múltiples campanyes solidàries i altres de formació mediambiental.

L'Agrupament Escolta Valldigna s'ocupa anualment d'un conjunt d'activitats de caràcter formatiu, educatiu i lúdic, fonamentalment dirigides a l'educació de la joventut. Entre aquestes, cal destacar al llarg de l'any les representacions de teatre, els cants nadalencs per a persones de la tercera edat, les activitats mediambientals amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre, l'organització d'un campament d'estiu per tal d'ajudar a la integració dels joves amb problemàtiques socials o familiars, la participació en la Campanya de Neteja de la Mediterrània, a més d'altres activitats dirigides directament a l'ajuda als ciutadans de Tavernes, com ara la col·locació dels ornaments florals en els nínxols el dia de Tots Sants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.