Societat

Gegants, sardanes i havaneres a Elna

Les festes de Santa Eulàlia inclouran el bateig de la nova gegantona de la vila, Godlana

Amb motiu de les festes patronals de Santa Eulàlia i Santa Júlia, la vila d' Elna organitza tres dies de manifestacions els divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de desembre. Aquest proper cap de setmana, la municipalitat proposa entreteniment, música, cançons, balls, tot això sota la bandera de la seva catalanitat.

La programació comença aquest divendres 9 de desembre al cinema René Vautier -espai Gavroche- a dos quarts de sis de la tarda amb la presentació dels actes a càrrec de Nicolas Garcia, batlle, i Annie Pezin, batllessa adjunta, encarregada dels afers culturals, de la temporada 2012 “Escenes Fèrtils”. A un quart de vuit del vespre, tindrà lloc l'espectacle únic “A la descoberta de Nadal” amb Sabina Puech, rondallaire, i Sabir Mouhoubi, músic.

El dissabte 10 de desembre tindran lloc els actes més destacats d'aquestes festes. La diada gegantera començarà de dos quarts de tres dela tarda, i inclourà el bateig de la nova gegantona d'Elna, Godlana, a dos quarts de cinc de la tarda.

A dos quarts de sis de la tarda a la sala de festes, es farà una ballada de tres sardanes, amb la cobla Tres Vent”.

Finalment a les nou del vespre, a la sala de festes, el cinquè Festival Eln'Havanera amb els grups Llotja de Mar, Pescadors de l'Escala, Mar i Vent, i Mariners del Canigó.

El diumenge els actes començaran amb l'ofici religiós i ball d'ofici amb la cobla Selvatana. La tarda a dos quarts de quatre a la sala de festes, la Selvatana donarà un concert, i a continuació - a les cinc- un ball.

L'entrada d'aquestes manifestacions és totalment lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.