Concurs de carn de caça i bolets a Bocairent
Vint-i-quatre restaurants participen en el 4t Concurs gastronòmic de carn de caça i bolets Vila de Bocairent
Un total de 24 restaurants professionals procedents de pràcticament tota la geografia del País Valencià participen el dilluns 12 de desembre al 4t Concurs gastronòmic de carn de caça i bolets Vila de Bocairent, que organitza l'Ajuntament junt a d'altres empreses de restauració d'aquesta localitat de la Vall d'Albaida.
El concurs se celebra a l'Hotel Ferrero i comprén les modalitats de plat lliure elaborat amb carn de caça i bolets i altre plat obligatori de borreta. La convocatòria inclou importants premis que oscil·len des dels 600 als 100 euros en cadascuna de les especialitats ressenyades i que seran lliurats per Isidro Prieto, diputat de Turisme de la Diputació de València; Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d'Albaida; Josep-Vicent Ferre, alcalde de Bocairent i la regidora de Turisme, Noèlia Vañó.