Societat

Banyeres celebra el Concurs de Vestits de Paper

Enguany se supera el rècord de participació d'edicions anteriors amb 67 models

El Restaurant Mariola de Banyeres acull a partir de les 22 hores del divendres 16 de desembre la IX edició del Concurs de Vestits de Paper que organitza l'Ajuntament a través del Museu Valencià del Paper. En la present edició han confirmat la seua assistència un total de 82 modistes procedents en la seua major part del País València i Múrcia, les quals presentaran 67 models enquadrats en cinc categories, superant així la xifra de participació registrada en edicions anteriors.

Les novetats de l'edició d'enguany es fan extensibles a les modalitats del concurs —infantil, moda actual, d'època, de nit i núvia—, que de 4 passen a 5 en haver separat les especialitats de vestit de nit i de núvia. De la mateixa forma, un altre aspecte ressenyable és el referent a la dotació econòmica dels premis repartits en tres únics guardons per categoria que ara es veuran recompensats des dels 350 fins als 200 euros.

Per a l'edició de 2011, el IX Concurs de Vestits de Paper comptarà amb una nova composició del jurat que estarà integrat, entre altres, per Pilar Blasco Sánchez, en la seua qualitat de directora de l'Escola d'Arts i Oficis d'Alcoi, i per Pedro José Lavado, com a Cap del Servei d'Educació i Difusió del Ministeri de Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.