Monogràfics

LA CANONJA (Tarragonès)

Festa major de Sant Sebastià

Amb escudella

Els canongins honoren avui sant Sebastià amb els actes més tradicionals: la missa solemne, la processó i la ballada de sardanes al matí, el concert de festa major amb l'orquestra Maravella a la tarda i dues propostes per ballar a la nit, amb la revetlla amenitzada per la mateixa formació musical, i la versió per al jovent al pub Singlot. Encetat el programa, les activitats festives s'aniran succeint fins al dia 29, i es clourà amb un dels actes imprescindibles: l'escudella popular que reuneix tothom a taula. Aquell dia també es presentarà el llibre El camí a la municipalitat.

De tot

Entre una i altra data es desplegaran moltes propostes. En clau musical, es podrà assistir al concert vermut amb música de gralles i al ball amb l'orquestra Mitjanit, el dia 21; al concert de l'orquestra Camera Musicae del dia 27, o a la Jam Session del dia 28. El teatre de titelles La princesa i el pèsol, del dia 21, està adreçat als més petits, mentre que Yaya Poppins, del dia 26, està pensat per a tots els públics. I també es podrà jugar en els inflables i participar als campionats de Scalextric, tennis de taula, al cros o a l'exhibició de modelisme naval.

Fins al 29 de gener. Tiquets escudella, 7 euros. Venda fins al dia 25 de gener.
www.lacanonja.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.