Societat

Cinc morts a les carreteres catalanes

Un jove de 21 anys perd la vida en topar contra un arbre a Sant Feliu de Guíxols

Els conductors de dos turismes moren en un xoc frontal a Cardona i una altra col·lisió a Pinells de Solsonès causa dues víctimes més

Cinc persones han mort aquest diumenge en tres accidents de trànsit a la xarxa viària catalana. Nou persones més han resultat ferides de diversa gravetat.

Els conductors de dos turismes han perdut la vida en una topada frontal a la carretera C-55 al seu pas per Cardona. L'accident s'ha produït cap a dos quarts d'una de la matinada i s'hi ha vist implicat un tercer vehicle, el conductor i l'acompanyant del qual han resultat ferits lleus.

El sinistre ha obligat a tancar al trànsit la via durant diverses hores en els dos sentits de circulació i ha mobilitzat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un altre conductor, un jove de 21 anys, ha mort i el seu acompanyat ha quedat ferit greu al xocar amb un arbre al quilòmetre 40,9 de la carretera C-233 a Sant Feliu de Guíxols.

L'accident ha ocorregut poc abans de dos quarts de set del matí quan el vehicle ha sortit de la via per motius que encara es desconeixen.

Una ambulància del SEM ha evacuat el ferit, de 20 anys, cap a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han hagut d'excarcerar els dos ocupants del turisme, que hi havien quedat atrapats.

Segon xoc frontal

Dues persones més han perdut la vida en una altra col·lisió frontal entre dos cotxes a Pinell de Solsonès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (STC). A causa de l'accident un nen de 3 anys ha quedat ferit de gravetat i dues persones més han resultat ferides lleus i han estat traslladades a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

El sinistre ha tingut lloc poc després de les tres de la tarda al quilòmetre 129 de la C-14 i ha obligat a tallar la via.

L'accident ha mobilitzat diversos efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i del SEM.

L'SCT ha demanat que s'extremi la precaució al volant per tal d'evitar els xocs frontals com els que s'han produït aquest diumenge.

Accident amb el cotxe patrulla

Per altra banda, dos agents de la policia catalana han resultat ferits greus al topar el seu cotxe patrulla amb un altre vehicle a la Via Augusta de Barcelona. L'accident s'ha produït a dos quarts de set del matí quan els dos mossos anaven a atendre un servei.

Els dos policies han estat traslladats a l'Hospital Clínic i a la Vall d'Hebron per practicar-los un TAC. Les cinc persones que viatjaven a l'altre cotxe han sortit il·leses del sinistre.

Un motorista ha resultat ferit lleu al sortir-se de la via aquest migdia a Sant Hilari Sacalm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.