Societat

Concentració a Banyeres de professorat i sanitaris contra les retallades

Els empleats públics exigeixen depuració de responsabilitats i devolució dels diners als malversadors

Al voltant de 60 persones pertanyents al sector públic de l'ensenyament i la sanitat local, acompanyats per familiars, pares i mares d'alumnes, s'han concentrat a la Plaça de l'Ajuntament en protesta per les retallades del Consell que afecten de manera directa el desenvolupament i aplicació de programes educatius, assignacions econòmiques als centres o a les mateixes retribucions dels treballadors i carrera professional.

L'acte s'ha convertit, a nivell local, en el reflex del malestar generalitzat dels empleats públics al considerar que el Consell del Partit Popular s'ha cebat amb ells per tal de justificar les conseqüències negatives de la seua mala gestió de les finances autonòmiques, pel que van exigir mitjançant la lectura d'un manifest «la depuració de responsabilitats i la devolució dels diners» que hagen estat objecte de malversació de fons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.