Societat

EDUCACIÓ

Entreguen els premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Carulla

Els VIII Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla, que reconeixen els projectes i les experiències de caràcter educatiu dins l'àmbit de l'educació social i del lleure, es van entregar ahir a la tarda al Palau Robert.

La Taula del Lleure del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) va ser guardonada en la modalitat de trajectòria per “la seva tasca i el seu compromís amb l'educació d'infants i joves ”, va explicar el jurat. També es va premiar l'Agrupament Escolta Roger de Flor Castors i Llúdrigues, de Tiana, pel projecte Parc què?; la Fundació Tot Raval per Els experts de la xarxa de Lectura del Raval; el Grup Caliu pel documental Diferents. Conèixer el passat, entendre el present, assolir el futur; el grup de joves La Fàbrica de Can Tusell i els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, pel millor projecte fet i adreçat a joves. En total es van atorgar 24.000 euros repartits en sis premis de 4.000 euros cadascun.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.