Festes populars i fires

MATARÓ (Maresme)

Pesolada Popular

Els pèsols, a la plaça

La plaça de Santa Anna serà l'escenari diumenge de la II Pesolada Popular, una activitat vinculada a les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró que pren un dels seus ingredients principals, el pèsol, com a protagonista.

Les activitats programades per la festa començaran a les nou del matí amb una caminada solidària per la Fundació Maresme de Mataró. Durant el matí, a la plaça Santa Anna es farà una subhasta de peix i hi haurà parades dedicades a la venda de productes de la terra. A les dotze del migdia serà el torn del repartiment de les racions de pesolada. A continuació hi haurà el lliurament de premis del concurs del Plat de Mataró, organitzat pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.

Qui vulgui tastar el plat de Mataró, una especialitat gastronòmica feta amb sípia, patates i pèsols, encara ho pot fer en una vintena de restaurants de Mataró, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Dalt fins a final d'abril.

15 d'abril. A la plaça de Santa Anna, a les 12 h del migdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.