Societat

SOCIETAT

Mas demana esforç per omplir els calaixos buits

El president va felicitar ahir els trenta anys de la fira de Campllong

El president de la Generalitat, Artur Mas, va felicitar ahir els organitzadors de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong per haver assolit el trentè aniversari, els mateixos anys que, segons va dir en un curt i distès parlament, fa que està casat amb la seva dona. Mas, que va lliurar el premi a la millor vaca del concurs de raça frisona –de la ramaderia Marí de Sucs (Lleida)– va manifestar que, després de veure com de carregades de llet estaven les vaques, volia demanar “l'esforç, ja no dic la il·lusió, de tots els catalans, per poder omplir els calaixos” de la Generalitat. L'alcalde de Campllong, Lluís Freixas, va aprofitar la seva intervenció per agrair el seu esforç al centenar de voluntaris que col·laboren en el desenvolupament de la fira.

Dissabte van passar per la fira unes set mil persones. Si bé el ritme d'ahir al matí va ser molt bo, un fort ruixat que va caure al migdia va deixar el recinte buit i a la tarda es va repetir la situació. Amb tot, al matí van entrar dotze mil persones i a la tarda, unes vuit mil.

Amb trenta anys d'història, la fira s'ha convertit en un referent comercial dins del sector agrícola industrial i comercial. I ha estat una bona oportunitat de negoci per als 56 estands comercials i les prop de 150 parades d'artesans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.