Monogràfics

FALSET (Priorat)

Fira del Vi

Les DO del territori, a l'abast

Uns 50 cellers de les DOQ Priorat i DO Montsant participaran a la mostra de vins que se celebrarà en el marc de la fira, hi aportaran més de 150 referències i oferiran les seves creacions als visitants per tal que puguin tastar-les i trobar els vins que més els plauen.

La cooperativa Falset-Marçà compleix 100 anys i aquest aniversari és un dels motius al voltant del qual girarà el certamen. La cooperativa ha convidat artistes de Tarragona a plasmar el seu art en bótes de 225 litres. També ofereix visites teatralitzades, s'hi presentarà el llibre Clio, mussa i assassina, de Fede Cortés, i es faran lectures de la novel·la acompanyades de tast de vins. Com és habitual, cellers i establiments organitzen degustacions: a Porrera es tastaran carinyenes, a Capçanes es farà la Nit de les Garnatxes; a Falset, el Tast del Decenni; a Gratallops, tast de vins de dones productores... El concurs La Cuina del Vi, la mostra d'olis i els cursos de tast completen el programa.

5, 6 i 7 de maig. C/ Miquel Barceló, d'11 a 21h. Per a algunes activitats cal reserva: 977 83 00 57.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.