Societat

Morella viu la setmana més solidària

Enguany comptaran amb la novetat de la participació dels alumnes del col·legi Mare de Déu de Vallivana

Morella viu la seua setmana més solidària de tot l'any. Uns dies en els què s'organitzen distintes activitats que recorden que s'ha de continuar mirant cap aquells llocs en què les persones tenen menys recursos. Aquest cap de setmana han arrancat les Jornades de la Solidaritat 2012, amb xarrades-col·loqui, cinema o parades solidàries. Els actes continuaran fins al dia 20 amb emissions de documentals, recollides de roba o conferències.

La principal novetat d'estes jornades és que els professors i alumnes del col·legi Mare de Déu de Vallivana s'han sumat a la conscienciació solidària amb l'organització de distints tallers i activitats.

El divendres van arrancar les jornades amb la projecció del documental “La Marxa” i el posterior col·loqui amb Carlos Sangüesa. Durant la jornada de diumenge, la ONG Delwende ha muntat la seua tradicional parada solidària al carrer Blasc d'Alagó. Aquest és un acte més que s'està fent dins de la campanya “Sexenni Solidari”. El dilluns 14 de maig començarà la recollida de roba i el dimarts, Creu Roja oferirà una conferència.

En aquestes jornades també participa Assemblea de Cooperació Per la Pau, que emetrà un documental durant estos dies per la televisió local i, altres organitzacions que també organitzaran activitats al llarg de l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.