Societat

Dos morts i tres ferits greus en un accident a la Tallada d'Empordà

El sinistre s'ha produït a la C-31, que ha quedat tallada durant tres hores

Hi ha hagut tres vehicles implicats i un ferit lleu

Dues persones han mort i tres més han quedat ferides greus en l'accident amb tres vehicles implicats aquest dissabte a la tarda a la Tallada d'Empordà (Baix Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Una de les víctimes viatjava en la part davantera d'un dels turismes i l'altra víctima era un conductor d'un altre turisme. A més de les dues víctimes mortals i els tres ferits greus, l'accident també ha fet un ferit lleu, segons el SEM.

Dos dels ferits greus han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona i l'altre l'han dut a l'Hospital de sant Pau El sinistre s'ha produït al voltant de les tres de la tarda al quilòmetre 361 de la carretera C-31. Cap a dos quarts de quatre la carretera s'ha hagut de tallar i es fan desviaments per la GI-632.

El sinistre s'ha produït al voltant de les tres de la tarda al quilòmetre 361 de la carretera C-31. Cap a dos quarts de quatre la carretera s'ha hagut de tallar durant tres hores i s'han fet desviaments per la GI-632.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.