Societat

Preemergència per risc d'incendis forestals al nord d'Alacant

L'alerta es manté a l'interior de les comarques de València i es retira a les de l'interior sud de Castelló

El Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) ha decretat la preemergència per risc d'incendis forestals, Nivell 3, en el nord de la demarcació d'Alacant, mentre que es manté en l'interior de la de València. D'altra banda, es retira la preemergència en l'interior sud de Castelló.

L'Agència Estatal de Meteorologia preveu per a aquesta jornada predomini de poc nuvolós, amb intervals de núvols baixos en el litoral al matí i nuvolositat d'evolució a la vesprada en l'interior. En el terç nord hi hauran ruixats dispersos, de febles a moderats amb possibilitat de ser localment forts i acompanyats de tempesta, mentre que les temperatures seran mínimes sense canvis o en lleuger ascens i màximes sense canvis significatius. Vents variables fluixos amb brises.

El CCE recorda que el nivell 3 de Preemergència o risc extrem d'incendis forestals suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades. Governació recorda que està prohibit realitzar qualsevol tipus de crema des del 1 de juny fins al 30 de setembre per a evitar possibles conats d'incendis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.