Societat

VIDA SOCIAL

Serinyà aposta per una fira dedicada a les fades

Serinyà organitza per primer cop una fira monogràfica: la Fira de Fades, Follets i Éssers Màgics, que s'estrena aquest cap de setmana en diferents espais del poble. La programació ja comença aquest vespre i s'allarga fins diumenge. El fil conductor és el ric patrimoni en llegendes i éssers fantàstics del Pla de l'Estany, i inclou espectacles, una visita guiada, tallers, un mercat de productes artesanals i una xerrada a càrrec d'Àngel Vergés, la primera autoritat de la comarca en matèria de llegendes. Ho han organitzat l'Ajuntament i la Biblioteca de la Imaginació, una entitat que dirigeix Montse Fonts (coneguda com la Fada Gina), que alhora coordina la fira de Serinyà.

L'alcalde, Josep Antoni Ramon, va destacar ahir, en la presentació de la fira, que si bé hi intervindran professionals (la pròpia fada Gina i la companyia Alma Cubrae) el pes del programa el porten els aproximadament 120 veïns que hi intervindran, bé com a figurants, o bé en feines d'organització. Si el públic respon -van indicar els organitzadors- la fira es farà cada any, amb la idea de consolidar-la com el referent en el seu gènere a les comarques de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.