Societat

Amics i antics alumnes de la UV reten homenatge a Estellés

El col·lectiu commemora el vinté aniversari de la mort de l'escriptor amb un sopar literari

Amb motiu del vinté aniversari de la mort del periodista i escriptor valencià, Vicent Andrés Estellés, el col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València celebra el dia 7 de setembre un sopar literari a la ciutat natal del poeta, Burjassot. Aquest sopar, que comptarà amb la presència de l'actor Vicent Grande i dels violinistes Miquel Cano i Cristina Llimerà, culminarà una jornada de visita a la vila, guiada pels versos del poeta a través de carrers i places, les Sitges, els corredors subterranis i les catacumbes.

Amb aquest acte, Amics i Antics Alumnes obri la seua programació d'activitats per al mes de setembre perquè els seus socis puguen gaudir de l'art i el patrimoni, la natura, els espais més emblemàtics de la capital valenciana i nombrosos viatges de tardor.

Així, per exemple, el dia 8 de setembre, Amics i Antics Alumnes ha programat una segona eixida per conéixer de prop la Muixeranga d'Algemesí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.