Societat

Els estudiants de la Universitat d'Elx demanen que es retire l'honoris causa a Díaz Ferran

L'expresident de la CEOE va ser distingit en 2008

“No podem tolerar que es premie els culpables de la crisi”

El Sindicat d'Estudiants de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx demanarà al rectorat que retire de forma “immediata” la distinció doctor Honoris causa concedida per aquesta institució a l'expresident de la CEOE Gerardo Díaz Ferrán, segons ha informat en un comunicat aquest col·lectiu estudiantil.

El Sindicat d'Estudiants ha recordat que Díaz Ferrán, detingut dilluns per blanqueig i alçament de béns, va rebre aquest reconeixement el passat 28 de gener de 2008, abans, segons ha apuntat, “que la crisi estrenyera les rosques de les persones que ara ho tenen complicat per a estudiar en una universitat pública com aquesta”. “No podem tolerar que es guardone els culpables de la privatització i consegüent destrucció de la universitat pública des d'aquesta, raó per la qual, des del Sindicat d'Estudiants Miguel Hernández, exigirem la retirada immediata del citat guardó”.

Per això, aquest col·lectiu també ha considerat que “als lladres no se'ls premia, i menys a un dels ‘pares ideològics' de les privatitzacions, com és el cas de Gerardo Díaz Ferrán”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.