Societat

El comerç de Burjassot celebra el Nadal en valencià

Diversos materials de promoció es repartiran als comerços de la vila

L'Oficina de Promoció del Valencià de Burjassot repartirà una col·lecció de targetes de Nadal desplegables per felicitar les festes o decorar l'arbre de Nadal als comerços que participen en III Nit Blanca, que tindrà lloc divendres 21 de desembre, organitzada per l'Associació de Comerç i Serveis.

Mitjançant l'Àrea de Promoció Econòmica, el material arribarà als comerços, a fi que el puguen repartir entre els clients.

Les targetes nadalenques han sigut dissenyades per alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, que fa anys que col·labora amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació. L' Oficina de Promoció del Valencià, disposa de l'assistència tècnica en matèria de promoció del valencià d'aquesta Unitat, gràcies a la qual fa campanyes com aquesta.

A banda de les targetes, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València també ha elaborat un videoclip amb vocabulari nadalenc, disponible en Internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.