Societat

Èxit de participació i donació d'aliments en la IV Marxa Solidària a Banyeres

Es van repartir més de 550 dorsals a canvi d'un quilogram d'aliments

Més de 550 dorsals repartits a canvi d'almenys un kilogram d'arròs o llegums i vora de 700 Kg d'aliments recollits en el moment de l'inici de la cursa és el balanç positiu de la celebració en l'avantsala de la Nit de Nadal de la IV Marxa Solidària organitzada pel Club de Triatló a benefici dels refugiats sahrauís i la Creu Roja, convertint-se en una fita que enguany ha superat els registres haguts en edicions anteriors.

La prova, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament, l'Associació de Mestresses de Casa i el taller assistencial TAPIS, va discórrer pels carrers cèntrics de la localitat tenint com a guanyador absolut al banyerenc José Esteban Martínez Tecles, mentre que l'almanseny Pascual del Castillo, guanyador en l'edició anterior, va ocupar la segona posició seguit pel també banyerenc Rafael Vicedo.

Membres del Club de Triatló han volgut manifestar el seu agraïment a les més de 550 persones que han col·laborat amb aquesta iniciativa solidària com a participants directes, o bé com a públic en general, al contribuir de forma desinteressada amb aquesta causa solidària que any rere any va consolidant-se com a cita obligada en el calendari nadalenc de Banyeres de Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.