Societat

Comerç

S'ha acabat el croissant

El sobtat tancament de la reconeguda pastisseria Miracle, fundada l'any 1885, causa sorpresa entre els mataronins

L'empresa també liquida els locals on celebrava casaments a Cabrera i el servei de càtering

A les portes de la pastisseria ahir a la tarda encara s'hi aturaven els que no s'ho acabaven de creure. Les portes de can Miracle, un referent a la ciutat de Mataró, tenien la reixa posada. El dia abans van ser els mateixos treballadors els que la van tancar per últim cop. “És una pena que vagin caient establiments històrics de la ciutat, sembla que tot s'enfonsa”, lamentava una veïna que es mirava el local. I és que la pastisseria tanca una setmana després que la històrica llibreria Robafaves també abaixés la persiana. Els dos establiments, situats a pocs metres de distància, deixen un buit a l'eix comercial de la riera. A alguns la decisió no els ha agafat de nou, ja que des del Nadal circulava entre la clientela el rumor que les coses no anaven bé del tot i que el tancament de Miracle podria ser imminent.

“Hem fet tots els esforços possibles per no arribar a tancar, però la situació del mercat ens hi ha abocat”, lamentava ahir el propietari, Jaume Rimblas, molt afectat. Sense voler donar gaires detalls, va explicar que el tancament afecta tant la pastisseria, on també se servia menjar del seu càtering, com els locals que tenen a Cabrera de Mar, on es feien casaments i convencions.

Can Miracle va aconseguir prestigi, entre altres coses, per la qualitat dels seus croissants i els seus torrons, sobretot el de gema cremada. També es van encarregar durant molts anys del càtering de nombrosos actes oficials d'administracions públiques, com ara la Generalitat i ajuntaments. A més, moltes generacions de mataronins es van casar a les instal·lacions de la firma a Cabrera de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.