Societat

Pot de Plom contesta a la campanya de desprestigi de “Hazteoir” a Banyeres

El comunicat de premsa fet públic emplaça aquesta organització catòlica a no crear debats estèrils

La companyia Pot de Plom ha contestat mitjançant un comunicat a la plataforma Hazteoir. org front la campanya de desprestigi que té com a principal objectiu la suspensió de l'actuació de Xavi Castillo al Teatre Principal de Banyeres de Mariola el proper diumenge 7 d'abril.

Pot de Plom Teatre indica al seu web que als darrers dies «s'ha vist immersa en una polèmica al voltant d'una de les nostres actuacions, concretament la del pròxim dia 7 d'abril a Banyeres. La plataforma catòlica “Hazte oír”, des de la seua pàgina web va llançar, en primer lloc, una notícia manifestant la seua ofensa per “las hirientes blasfemias” que suposen els nostres espectacles. Aquesta primera notícia ha desembocat finalment en una arreplegada de signatures per tractar de parar la nostra actuació a Banyeres».

Davant açò, Xavi Castillo i tot l'equip de la companyia Pot de Plom Teatre consideren que entrar en una discussió amb aquestes plataformes catòliques és «un debat estèril». «Està clar que la sàtira és part de la nostra faena i, com diuen ells, els teatres públics estan pagats pels diners de tots, catòlics o no, de la mateixa manera que les esglésies estan pagades per tots. La solució és bén senzilla: qui no vulga pols, que no vaja a l'era».

Pot de Plom assegura que, de tota manera, «ens dediquem a l'humor, així que en els propers dies i baix l'assessorament dels nostres experts en temes teològics, publicarem un sketch al voltant de tota aquesta polèmica.Que el Señor esté con todos vosotros», finalitza el comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.