Societat

Alacant celebra el 25 d'abril sota el lema “Les arrels creixen des del sud”

L'acte es celebrarà dissabte 27 d'abril a parir de les 11.30 a la plaça del 25 de maig amb la campanya “Som Països Catalans”

La Universitat d'Alacant commemora la diada amb una proposta davant el monument que recorda la Batalla d'Almansa

La plaça del 25 de Maig d'Alacant serà aquest dissabte l'escenari de la celebració de la diada del 25 d'Abril amb un acte convocat per la Comissió Abril que formen el Casal Tio Cuc d'Alacant, Joves d'Elx per la Llengua i la Comissió Abril d'Ibi sota el lema “Les arrels creixen des del sud”.

La convocatòria comença a les 11.30 hores amb la campanya “Som Països Catalans”, una mostra de cultura popular i parlaments a la mateixa plaça. En acabar els assistents marxaran en una cercavila cap al Casal Tio Cuc, on està previst un esmorzar abans d'eixir en autobusos organitzats cap a la manifestació de València.

La Universitat d'Alacant s'ha avançat als actes commemoratius de demà i ha celebrat un acte institucional presidit pels vicerectors de Campus, Rafael Muñoz, i el de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, davant el monument a la Batalla d'Almansa cedit per l'artista Toni Miró a la universitat.

A l'acte, que ha servit de cloenda a les jornades sobre el 25 d'abril que s'han dut a terme entre dijous i divendres en la institució alacantina, han participat també l'escriptora alcoiana, Isabel-Clara Simó, i la presidenta del Consell d'Alumnes de la Universitat, Elena Garrigós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.