Societat

El programa de menjador d'estiu sols cobreix 39 de les 143 places demanades per Tavernes

Durant el curs escolars hi ha més de 300 beques de menjador i a l'estiu aquesta quantitat resta molt esquifida

L'inici del Programa de la Diputació de València d'Assistència Nutricional per a Menors Escolaritzats en Educació Infantil i Primària s'ha iniciat a aquesta localitat d ela comarca de la Safor.

L'Ajuntament de Tavernes, des de la regidoria de Serveis Socials, lamenta que la distribució de les ajudes de menjador no siguen pel nombre de sol·licituds presentades.

De les 143 places sol·licitades, la Diputació sols n'ha cobert 39. La regidoria de Serveis Socials les ampliarà fins a arribar als 50 xiquets, tenint en compte l'extrema necessitat d'algunes famílies de la ciutat.

Des d'ahir, els 39 xiquets beneficiaris de les beques en els mesos de juliol, agost i setembre passaran pel menjador del col·legi públic Sant Miquel per a arreplegar el dinar que ha preparat l'empresa adjudicatària del servei.

Així, en estos moments, 104 xiquets estan esperant que la Diputació conteste a la petició de sol·licitud de beca de l'Ajuntament de Tavernes. Cal recordar que a la localitat s'atenen en el curs lectiu un total de 316 beques subvencionades per a famílies necessitades.

El programa d'atenció de les necessitats d'alimentació bàsica estava plantejat per a cobrir les necessitats d'alimentació bàsiques dels menors en risc de nutrició inadequada durant els mesos que no funcionen els menjadors escolars, però inexplicablement sols s'han cobert les places i les sol·licituds que s'han cobert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.