Societat

La recepta

De típica de Quaresma a símbol

FONDA TOLDRÀ és un dels locals d'Ulldemolins on podem tastar tot l'any la truita amb suc, un plat ineludible en la gastronomia del Priorat

Un dia de visita per l'inte­rior del Camp de Tar­ra­gona es pot com­ple­men­tar amb un bon àpat a la comarca del Pri­o­rat, i allà, el muni­cipi d'Ull­de­mo­lins ens reserva un dels plats típics més cone­guts i ben valo­rats. Es tracta de la truita amb suc, una recepta que en aquest muni­cipi de 400 veïns tra­di­ci­o­nal­ment es men­java durant la Qua­resma, però que ara es pot degus­tar durant tot l'any, gràcies sobre­tot al renom que li ha donat la festa gas­tronòmica que té dedi­cada. La Fonda Toldrà, al cen­tre del poble, per­met des­co­brir-la en un local que con­serva tot l'encant d'una fonda cata­lana de sem­pre.

a.p.

RECEPTA
Fonda Toldrà. Carrer Major, 33. Ulldemolins
INGREDIENTS:
Per a la truita, ou, espinacs i fesols. Per al suquet, picada d'all ben sofregida, pebre vermell i farina per espessir. Si es vol prendre com a segon plat, s'hi sol afegir bacallà.
El restaurant ofereix la possibilitat de prendre la truita com a primer plat compartit o com a contundent segon plat, amb bacallà. El local ofereix també altres menús.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.