Societat

La recepta

El dolç més reusenc

RESTAURANT FLORIDA ofereix un lloc on fer un àpat a Reus a tocar de la cèntrica plaça del Mercadal i degustar un menjar blanc de postres

Si hi ha una recepta que esti­gui vin­cu­lada ine­lu­di­ble­ment amb Reus, aquesta és el men­jar blanc, un dolç pre­sent també en altres pobla­ci­ons tar­ra­go­ni­nes i de les Bale­ars. Carac­te­rit­zat pre­ci­sa­ment pel seu color, encara avui es pot tas­tar com a punt i final a un bon àpat en diver­sos esta­bli­ments de la capi­tal del Baix Camp. El res­tau­rant Flo­rida és un dels locals on podem dema­nar aques­tes postres pre­pa­ra­des seguint la recepta tra­di­ci­o­nal. Situat a tocar de la cèntrica plaça del Mer­ca­dal, un àpat aquí pot ser el com­ple­ment ideal per a un dia de com­pres o de des­co­berta del moder­nisme reu­senc.

a.p.

MENJAR BLANC
Restaurant Florida. C/ del Metge Fortuny, 2. Reus
INGREDIENTS:
ametlla marcona pelada, sucre, 2 o 3 ametlles amargues pelades per fer contrast, midó d'arròs, una branca de canyella, la pell ratllada d'una llimona, aigua calenta i sal.
El restaurant Florida de Reus, situat a tocar de la plaça del Mercadal, està especialitzat en cuina tradicional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.