Reportatge

La recepta

Cuina japonesa a Tortosa

RESTAURANT EL PARC La tonyina roja és un dels plats estel·lars però també s'hi pot menjar cuina mediterrània i escoltar música en directe

Tot i que a les Ter­res de l'Ebre hi ha un dels prin­ci­pals pro­duc­tors de tonyina roja del món, el grup Bal­fegó, no és habi­tual tro­bar res­tau­rants on en ser­vei­xen. Va ser apro­fi­tant aquest buit de mer­cat que el res­tau­rant El Parc de Tor­tosa va apos­tar per la cuina japo­nesa, a més de la medi­terrània, evi­dent­ment. Tàrtar de tonyina, amb esca­betx, ama­nida, ham­bur­guesa o arròs, són algu­nes de les múlti­ples recep­tes que pre­pa­ren amb el túnid. Els cli­ents poden optar per men­jar a l'inte­rior o a l'àmplia ter­rassa exte­rior inte­grada a la ciu­tat. A les nits també s'hi pot fer una copa amb música en directe.

Recepta: Tataki de tonyina i amanida
Restaurant El Parc. Avinguda Generalitat, 72. Tortosa
INGREDIENTS:
Tonyina, raïm morat, carxofes confitades, ous de truita, crema de rave japonès i ceba macerada amb vinagre de mòdena.
Fa set anys que Laia Ferrer i Jordi Bonfill van obtenir la concessió administrativa de l'edifici del restaurant enmig del parc municipal Teodor Gonzàlez de Tortosa. Van ampliar-lo amb una terrassa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.