El Faistiu finalitza amb un augment de la participació

Faistiu ha experimentat un important augment de la participació en totes les activitats, que durant tota la setmana s'han centrat als entorns del Casal de l'Espluga. Aquest any s'han renovat alguns actes per oferir un ventall diferent d'activitats i incrementar la participació. Alguns com el taller de tast de cervesa o la ruta templera han estat un èxit de participació.

D'altra banda, com ja va passar en l'anterior edició, hi ha dos actes que han passat a formar part de la història d'aquesta Setmana de la Joventut: la cursa d'andròmines i la caminada popular. Els bastoners de l'Espluga van organitzar aquest esdeveniment en el qual els joves de la vila van imaginar i construir curiosos vehicles de quatre rodes. Amb el doble de participants que en la passada edició, la baixada s'ha consolidat per la qualitat dels aparells participants i pel gran nombre d'espectadors.

D'altra banda, la caminada popular Apeunit, organitzada amb la col·laboració de la Secció Excursionista del Club Atlètic Espluguí, s'ha convertit ja en un dels actes de referència de l'esdeveniment juvenil de l'Espluga de Francolí, amb més de 300 participants. L'acte va finalitzar a la plaça de l'Església amb coca i un obsequi per a tots els participants. Seguidament, es va donar el tret de sortida a la nit jove amb l'actuació dels Pastorets Rock i de DJ Caganer.

Com en la passada edició, la Setmana de la Joventut, organitzada per l'Ajuntament de l'Espluga, l'associació juvenil Auvënguen i el PIJ Francolí, ha tingut la participació de nombroses entitats que, de manera activa, han contribuït a convertir la Setmana de la Joventut en un esdeveniment amb actes per a tots els públics, especialment per als joves, però també obert a tots els sectors i edats que, a més, han tingut una molt bona acollida.



medi ambient

Un estudi mostra que les ciutats compactes tenen menys petjada de carboni, però pitjor aire i majors taxes de mortalitat

Barcelona
SALUT

Els equips mòbils de salut mental de l’IAS han atès més de 2.000 persones

girona
medi ambient

Mataró comença a talar 17 palmeres del passeig marítim pel risc de caiguda

Mataró
infraestructures

Pla per reduir el soroll en tres trams a les autovies A-2, B-10 i B-30

Sant Cugat del Vallès
societat

Comencen a reformar set habitatges de quatre municipis de les Garrigues Altes

El Soleràs
societat

L’Hospital de Palamós nega les acusacions de frau per part de la CUP

palamós
societat

Els Escolapis de Catalunya demanen perdó pels suposats abusos sexuals de sacerdots de l’ordre

Barcelona
societat

Els Escolapis demanen perdó pels suposats abusos de sacerdots

barcelona

La transmissió de la memòria a la plaça de la Bisbal

LA BISBAL D’EMPORDÀ