Escapades

La descoberta

Tot el dia al ‘xiringuito'

CASTELLDEFELS Les guinguetes de Castelldefels ofereixen cada dia activitats al públic, com ara concerts, cinema a la fresca, festes temàtiques i sessions de discjòqueis. A la platja també s'organitzen tornejos esportius

La platja es converteix a l'estiu en escenari de competicions esportives algunes de les quals aprofiten la proximitat de les guinguetes. Entre el juny i el setembre es programen tornejos de pales, campionats de rugbi platja i de futbol platja, així com de vòlei platja, que en algunes guinguetes s'ensenya als nens. També s'ha fet l'Open Internacional Beach Tennis Barcelona i està previst el campionat estatal de segona divisió d'ultimate.


Hi ha qui diu que no va a la platja perquè ho troba molt avorrit. Prendre el sol, banyar-se, prendre el sol, banyar-se. I, com a molt, fer una cervesa al xiringuito. Fa quatre anys que anar a la platja de Castelldefels té un interès afegit al de torrar-se al sol. I és que les guinguetes ofereixen tot un programa d'activitats durant els sis mesos que estan obertes. Al vespre i especialment el cap de setmana es pot gaudir de música en viu amb concerts de blues i rock; de festes temàtiques centrades en els anys cinquanta o en les havaneres; de cinema a la fresca amb pel·lícules com ara Grease, El professor i Super 8; de sessions amb discjòqueis que duren tota la tarda; de festes solidàries, i de classes de zumba, entre altres activitats. Noms com ara Tibu-ron, Ibiza Califòrnia, Dolce Vita, el Pairo, Carita Morena, Iguana, Pura Vida s'han convertit en sinònim d'estades a la platja que fugen de la monotonia. A més, molts han habilitat zones infantils amb joguines i mobiliari de plàstic. Una jugada intel·ligent: els pares prenen un còctel mentre els petits juguen amb les casetes, els tobogans, les galledes i les pilotes. N'hi ha que s'han convertit en assidus i que han fet seves les guinguetes com a espai quotidià. Llàstima que tanquin a l'octubre.

COM ARRIBAR-HI. Des de Barcelona, s'ha d'agafar la ronda Litoral i després la C-32. S'ha de sortir per Castelldefels Sud, a la rotonda agafar la sortida Centre Urbà-Platges i la sortida Avinguda de la Platja fins al Passeig Marítim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Activistes ruixen amb pintura diversos megaiots

Barcelona
societat

Relleu generacional a les catifes de flors d’Arbúcies

arbúcies
societat

El Campionat del Món de Bèlit de Sant Narcís es manté viu vint anys després

girona
religió

Sant Feliu celebra 20 anys de bisbat i 500 anys de la parròquia de Sant Llorenç

Sant Feliu de Llobregat
MOBILITAT

En servei, les primeres càmeres de control d’accés a la carretera vella de Calella

PALAFRUGELL
oci

Récord a l’aplec dels caragols

barcelona
GASTRONOMIA

Establiments com el Motel o l’Hotel Duran participen en la Ruta del Tast Surrealista

FIGUERES
SEGURETAT

Cremen deu autocaravanes en un incendi a Montcada i Reixac

barcelona

Pla per millorar el turisme a través de la transició energètica al Baix Empordà

GIRONA