Reportatge

La recepta

Menjant mirant al mar

LASAL DEL VARADOR de Mataró, un espai lluminós on cuiden el producte de proximitat i ecològic, proposa la paella d'arròs

Lasal del Vara­dor és un res­tau­rant que aposta per la sos­te­ni­bi­li­tat. Es va cons­truir seguint els prin­ci­pis de l'arqui­tec­tura bio­climàtica per apro­fi­tar al màxim els raigs del sol a l'hivern i l'ombra a l'estiu. A la cuina fan ser­vir pro­duc­tes de pro­xi­mi­tat i les ver­du­res i les lle­gums són ecològiques. A la ter­rassa és un bon lloc per fer-hi el ver­mut, però també ela­bo­ren tapes, com les cro­que­tes, o plats de carn i peix. Els arros­sos, tant la pae­lla com l'arròs negre o amb llamàntol, estan fets de manera natu­ral, sense afe­gir-hi poten­ci­a­dors de gust ni colo­rants i es nota sobre­tot hores després en la digestió.

e.f.

Recepta: Paella d'arròs
Restaurant Lasal del Varador. Passeig Marítim de Mataró, 190
INGREDIENTS:
Verdures, la sípia, musclos, els escamarlans, l'arròs bomba de denominació integrada del delta de l'Ebre i fumet de peix.
Lasal del Varador està situat en un lloc privilegiat, davant la platja de Mataró. Tant l'edifici com la terrassa conviden estiu i hivern a asseure's per prendre o menjar alguna cosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.