Societat
La recepta
Ànec amb salsafins i peres
Al Restaurant Vilanova els productes del mercat de Salt i de les hortes del municipi són les estrelles de la cuina
Els productes del mercat de Salt i les hortes del municipi, com els salsafins, són les estrelles de la cuina del Restaurant Vilanova. Per preparar l'ànec amb salsafins i peres, comencem netejant els salsafins, els enfarinem i els fregim. Els reservem. Tallem l'ànec i el fregim (enfarinat) en oli. El reservem. Les peres també les tallem i les enfarinem i les fregim. Les reservem. En aquest oli hi sofregim la ceba, el porro, la pastanaga. Hi afegim la tomata. Hi posem l'ànec i deixem fer. Deixem coure segons sigui l'ànec. Hi afegim les peres i els salsafins, i acabem de fer amb un rajolí d'anís.
e. Carrera
RECEPTA
Restaurant Vilanova Passeig Marquès de Camps, 51. 17190 Salt Tel. 972 233 026
INGREDIENTS:
Per a 6 persones necessitarem, 1 ànec, 6 peres, salsafins oli, sal, pastanaga, porro, api, ceba, tomata i un rajolí d'anís
Maria Lluïsa Torrent és la xef de cuina al Restaurant Vilanova, un negoci familiar dedicat a l'hostaleria des de fa més de 30 anys i que combina creativitat i cuina de mercat.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.