Societat

Mor un nadó a la cinta transportadora de l'aeroport d'Alacant

La Guàrdia Civil investiga les causes de “l'accident” del petit, de cinc mesos

La família havia arribat a Alacant procedents de Londres, acompanyats dels seus dos fills

Un nadó d'uns cinc mesos va morir dimecres a la nit en una cinta transportadora de recollida d'equipatges especials de l'aeroport d'Elx-Alacant, fet que investiga la Guàrdia Civil, segons han informat fonts aeroportuàries i de l'institut armat. El petit mort és un dels dos fills d'un matrimoni de nacionalitat britànica. Els dos nens van arribar a l'aeroport d'Elx-Alacant amb la seva mare en un vol procedent de Londres i, després de baixar de l'avió i accedir a les instal·lacions aeroportuàries, es van dirigir a la zona on hi ha la cinta transportadora de recollida d'equipatges especials.

Per circumstàncies que de moment es desconeixen, el nadó “va patir un accident en aquesta cinta”, segons fonts aeroportuàries. Després del succés, el petit va ser atès pels serveis mèdics de l'aeroport, que van intentar reanimar-lo sense èxit. En aquests moments, el matrimoni és en un hotel de Dénia (Alacant), lloc on la família anava a passar les vacances, i efectius de Creu Roja s'han traslladat a aquesta localitat per donar-li ajuda psicologia.

La Guàrdia Civil ha obert les diligències pertinents per determinar les circumstàncies d'aquest fet, que fonts de l'institut armat han qualificat “d'accident”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.