El restaurant Miguel de l'Alcúdia aconseguix el VIII Concurs d'Arròs amb bledes de Llíria
En la categoria de postres, el restaurant El Rossinyol de Náquera aconseguix el màxim guardó
El restaurant Miguel de l'Alcúdia, representat per Paco Rodríguez, ha aconseguit el primer premi de la VIII edició del Concurs de “Arròs amb bledes' de Llíria, dotat amb 900 euros.
Un total de 13 professionals del sector de la restauració han participat hui en este certamen gastronòmic organitzat per l'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Comerç.
El segon premi ha recaigut en el restaurant El Rossinyol de Nàquera, representat per Fernando Navarro, que ha obtingut un premi de 500 euros, i el restaurant El Chaparral de Serra, amb con Lorena Catalá i Enrique Serrano, ha obtingut el tercer premi, amb una dotació econòmica de 200 euros.
Els participants d'esta categoría han elaborat el plat segons la recepta tradicional de Llíria, amb arròs, bledes, oli, ceba, tomaca, all, pebre roig dolç, fesols, sal, safrà, creïlla i com a ingredient opcional, caragols.
Categoria de postres
En les postres, el guanyador del primer premi, amb una dotació econòmica de 550 euros, ha sigut per al restaurant El Rossinyol, representat per Fernando Navarro.
El restaurant Juan XXIII de Benifaió, amb Jesús Lapeña, ha aconseguit el segon premi, amb 280 euros, i el tercer premi, amb una dotació de 150 euros, ha sigut per al restaurant La Visteta de Barx, amb Beatriz Ballester.
Les postres elaborats havien d'incloure entre els seus ingredients la carabassa, producte de la marca Aliments Tradicionals de Llíria.