Societat

Milers de valencians demanen el final dels retalls pel carrers

Totes les plataformes ciutadanes han criticat la manca de polítiques centrades amb les persones i la nova llei de seguretat ciutadana

Si aquest matí era Castelló de la Plana la ciutat que ha tret al carrer centenars de persones en favor d'una política més centrada amb el benestar social i contra les retallades, en la vesprada de hui, milers de persones han reivindicat el desenvolupament de polítiques que tinguen les persones com a eix principal a les ciutats de València i Alacant.

La manifestació de València ciutat, ha partit passades les 18 hores des de la plaça de Sant Agustí de València i darrere de la pancarta d'obertura, s'han situat els secretaris generals de les centrals sindicals que incideixen sobre el País Valencià.

En la marxa han participat diversos col·lectius cívic i ciutadans que han reivindicat igualment el manteniment de la RTVV.

Als parlaments finals s'ha demanat al govern de Rajoy i del president Fabra, que no avancen en polítiques de retalls perquè afigen més precarietat, més desocupació i més pobresa al País Valencià.

Durant el recorregut també s'ha criticat l'avantprojecte de Llei de Seguretat Ciutadana i la regulació del dret a la vaga que pretén imposar el PP i que han qualificat com a “Llei de la potada a la boca”.

Davant el desmantellament de l'estat de les autonomies i de la societat del benestar, els assistents han reclamat un pla d'inversions en l'àmbit europeu per aconseguir un creixement sostenible i ocupació de qualitat per als 700.000 aturats existents al País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia